Nicușor Dan vrea ca USR să dea premierul în 2020

Data publicării:
N19 DAN NICUSOR (FARA ZOOM ) agerpres_8723766
Nicușor Dan Foto: Agerpres

Nicuşor Dan promite planuri mari pentru partidul pe care-l conduce. Dacă va fi reales preşedinte al Uniunii Salvaţi România, promite să lucreze intens pentru ca USR să devină al doilea mare partid. Ar vrea ca, în 2020, Uniunea să fie în poziţia de a propune viitorul premier al României. În aceste zile, USR îşi alege noul preşedinte. Patru candidaţi s-au înscris în cursă, între care şi Nicuşor Dan.

Nicușor Dan, președintele USR: Partidul şi-a îndeplinit obiectivele pentru momentul la care este, este o structură echilibrată, cu mulţi oameni cu multe competenţe şi sunt convins că la sfârşitul anului viitor o să fie un partid la care putem să ne uităm ca la un partid care poate să guverneze România.

Reporter: Unde îl vedeţi în 2020?

Nicușor Dan: Un partid care să se bată la primăria marilor oraşe şi un partid care prin votul pe care îl obţine să fie în poziţia să propună premierul în 2020.

USR își alege o nouă conducere, în cadrul primului său congres național, care are loc la Cluj-Napoca, în perioada 12-14 mai, informează Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri