Sari la conținut

VIDEO. Imagini cu Mirel Palada lovindu-l pe Mihai Goțiu

ACTUALIZARE. Postul B1 a difuzat, vineri seară, imaginile în care vicepreședintelui Senatului, Mihai Goțiu, este agresat de Mirel Palada, chiar în studioul televiziunii.

Parlamentarul USR a depus plângere penală împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta și spune că, de acum înainte, se va dedica reducerii comportamentelor violente prin mass-media.


Anterior, B1 difuzase doar o captură de pe imaginile camerelor de supraveghere din studio în care, pentru prima dată, se văd noi detalii despre agresiunea la care a fost supus, în timpul unei pauze de publicitate, vicepreședintele Senatului Mihai Goțiu.

În imaginea pusă la dispoziție de B1 TV se vede cum Mirel Palada, sociolog și fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, îl apucă pe Mihai Goțiu de gât și de păr și încearcă să-l dea cu capul de masa din studio.

Postul tv în studioul căruia a avut loc agresiunea a anunțat că va prezenta diseară întreaga înregistrare de pe camerele de supraveghere.

În primul filmuleț făcut public, fără sonor, se poate vedea doar reacția prezentatoarei la incidentul din studio. Agresiunea s-a produs miercuri seară, în pauza de publicitate a unei emisiuni.

„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești”, a spus Mihai Goțiu.

„În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu... Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a adăugat senatorul.

El a mai spus că Mirel Palada „are de dat explicații cetățenilor”, pentru că „a fost unul din cei care au asigurat interfața Guvernului cu cetățenii, plătit din bani publici”.