Noii parlamentari și-au vizitat locul de muncă

Data actualizării: Data publicării:
161219_DEPUTATI_INSCRIERE_01_INQUAM_Octav_Ganea__resize
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Astăzi este ultima zi de lucru a actualului legislativ. Deja, de mâine, noii senatori şi deputaţi le iau locul pentru că au fost convocaţi la serviciu de preşedinte, la ora 12:00.

Până atunci, trec azi obligatoriu prin Parlament să îndeplinească unele formalităţi și să completeze documentele care le confirmă mandatul.

Am făcut tot turul, a fost totul foarte frumos organizat, am ieșit vie și nevătămată”, a spus Mara Calista, deputat ales PNL.

Reporter: Aţi venit cu metroul? O să aveţi acum autoturism pus la dispoziţie.

Nicușor Dan, deputat ales USR: „Da. Habar n-am ce o să am, dar merg cu metroul. Mă simt ca la şcolile de vară pe care le făceam când eram matematician.”

„E ceva nou, complet nou, ceva emoții și acum vedem ce se întâmplă mai departe”, a spus George Marussi, senator ales USR.

„Declaraţia de avere e aceeaşi, declaraţia de interese e aceeaşi. Subsemnatul declar că nu am colaborat. Nu am colaborat, declar public”, a spus Robert Cazanciuc, senator ales PSD.

„Mi-am dorit să ajung aici pentru a schimba într-un fel imaginea Parlamentului, felul în care Parlamentul comunică cu cetățenii”, a spus Florina Presadă, senator ales USR.

Sursa: Digi24TV

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri