Nr.2 din PSD, acuzat de agresiune fizică asupra unui liberal

Data actualizării: Data publicării:
niculae-badalau 1

Un nou scandal cu violenţă în politica românească. Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, este acuzat de un fost deputat PNL, Marin Anton, că l-ar fi agresat fizic.

Scandalul s-ar fi produs, sâmbătă seară, la o nuntă în Giurgiu, unde participau ambii politicieni. Cei doi au avut o altercație, care s-ar fi încheiat cu o palmă pe care Nicolae Bădălău i-ar fi dat-o lui Marin Anton. Nu este rănit, lucrurile nu sunt grave, însă fostul deputat PNL a mers imediat la poliția din Giurgiu și a depus o plângere. A solicitat, de asemenea, și eliberarea unui certificat medico-legal.

Polițiștii din Giurgiu au înregistrat plângerea și au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe, însă Poliția spune în acest moment că n-ar fi de competența sa cazul, pentru că este implicat un parlamentar și ca urmare, competența îi revine Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație. Este instituția către care polițiștii din Giurgiu vor trimite plângerea, iar procurorii vor trebui să decidă ce vor face în acest caz. Cei doi politicieni vor fi, foarte probabil, audiați.

Noul incident violent între politicieni intervine după ce săptămâna trecută, într-un studio de televiziune, sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a agresat pe senatorul USR Mihai Goțiu. Acesta din urmă a depus plângere penală, după ce a obținut și un certificat medico-legal.

Citiți și: Incident violent între politicieni. Varianta lui Niculae Bădălău

Incident violent între politicieni. Varianta lui Marin Anton

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri