Numele premierului propus de PSD va fi anunţat miercuri

Data publicării:
guvern

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la un post de televiziune că va anunţa miercuri, după consultări în partid şi cu aliaţii de la ALDE, ce decizie ia în privinţa nominalizării premierului. La un alt post, el a precizat că „nu va fi niciunul dintre cei care au apărut la televizor”, transmite News.ro. Liderul PSD sugerează că nu el va fi propunerea de premier.

guvern

Nu am de gând să pornesc niciun război politic, niciun război inutil. O să anunţ miercuri lucrul ăsta, dar voi lua o decizie după ce mă consult în prealabil cu colegii mei din partid şi, bineînţeles, cu colegii de la ALDE, care să ţină cont de dorinţa mea unică de a se pune în practică programul de guvernare, care este foarte aşteptat", a spus Liviu Dragnea.

Decizia şi propunerea pe care o voi face la Cotroceni va avea ca argument un singur obiectiv al meu: cel care va conduce Guvernul să mă asigure, să-mi dea garanţia şi mie, şi românilor şi, evident, preşedintelui, că programul de guvernare care a fost votat de aproape 50% din populaţie, după redistribuire, va fi pus în aplicare. Adică este capabil să gestioneze o echipă guvernamentală care va fi monitorizată atent”, a mai spus preşedintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri