O nouă zi agitată la PSD. Dragnea, față în față cu contestatarii săi de la CEx

Data actualizării: Data publicării:
PACHET_LD_180310_dragnea ochelari_inquam_photos_octav_ganea

Liderii PSD se reunesc din nou în şedinţă, mâine, după comitetul executiv tensionat de vineri seară. De data aceasta e vorba de şedinţa Biroului Permanent la care participă doar conducerea restrânsă a partidului, adică preşedintele, preşedintele Viorica Dăncilă, secretarul general Marian Neacşu şi vicepreşedinţii, fără şefii de organizaţii judeţene. Un nou prilej de întâlnire între Liviu Dragnea cu o parte dintre contestatarii săi.

Şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD va avea loc maine la 11.30 la Palatul Parlamentului. La aceasta vor fi prezenţi vicepreşedinţii partidului, iar printre aceştia numără şi Gabriela Firea, Paul Stănescu, Robert Negoiţă, Marian Neacşu și Adrian Țuțuianu, o parte social-democraţii care au semnat scrisoarea prin care i-au solicitat demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

De asemenea, la şedinţa de luni va participa și preşedintele executiv al PSD, Viorica Dăncilă.

Rămâne de văzut cum se va desfășura aceasta întâlnire între reprezentanții PSD, pentru că deşi votul de la Comitetul Executiv de vineri a fost în favoarea lui Liviu Dragnea, conflictul pare să nu se fi stins. Nemulţumiţii din partid au declarat că îşi susţin în continuare poziţia.

Aceasta este prima şedinţă a Biroului Permanent PSD după 4 luni în care nu a mai avut loc o astfel de întâlnire, timp în care s-a reprosat lui Liviu Dragnea că nu se mai consulta cu partidul atunci când lua decizii.

Potrivit informaţiilor Digi24, membrii Biroului Permanent nu au fost încă anunțați care vor fi principalele subiecte ale sedinței, dar printre temele abordate s-ar putea numără referendumul, prioritățile legislative pentru această sesiune parlamentară, dar și o posibilă remaniere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri