Ofensiva PSD, la un alt nivel: defăimarea unui restaurant

Data actualizării: Data publicării:
tamponare

La Timişoara, zeci de tineri social-democraţi sunt acuzaţi că au dat recenzii negative pe Facebook şi Tripadvisor unui restaurant din oraş care oferise gratuit sendvişuri, apă şi cafea demonstranţilor anti-guvernamentali. Managerul localului spune că mulţi dintre cei care i-au stricat imaginea nici măcar nu au călcat vreodată pe acolo. Acţiunea a fost recunoscută şi de şefii filialei locale PSD, relatează Digi24.

Managerul restaurantului spune că toate comentariile negative despre local au apărut după ce a servit cu mâncare şi băutură protestatarii care cereau abrogarea ordonanţei de urgenţă ce schimba Codul Penal, apoi demisia Guvernului.

Am constatat că de fapt sunt membri TSD şi PSD care au vrut să se răzbune pentru că am, nici măcar nu am sprijinit manifestaţiile, ci efectiv am oferit ceai şi cafea ca să nu îngheţe de frig oamenii. Ne-au dat review-uri negative oameni care nu au nicio treabă cu restaurantul, oameni din Iaşi, oameni din Botoşani, oameni din Constanţa”, spune Victor Pop, managerul unui restaurant din Timişoara.

Acuzaţiile sunt sprijinite de nişte capturi ale discuţiilor care au avut loc pe grupul de WhatsApp care aparţine studenţilor social-democraţi. Acolo ar fi pus tinerii la cale planul de defăimare.

- Tamponăm un pic la rating firmele care au sustinut mitingurile?

- Cu mare plăcere.

- Dădeau cafea şi ceai gratis celor care mergeau la miting.”

În conversaţie apare şi numele deputatului PSD Alfred Simonis, Freddy pentru cunoscuţi.

Freddy ne-a provocat să strângem 100. Putem strânge mai mult de 100 dacă ne mobilizăm.”

Parlamentarul neagă însă totul.

„Acum, dacă în nume personal oamenii au avut treabă cu mâncarea unui restaurant, e treaba lor”, se apără Alfred Simonis, parlamentar PSD.

PSD Timiş a recunoscut însă că multe dintre comentariile negative despre restaurant au fost scrise din răzbunare.

„Este o acţiune a lor, pentru care într-un fel sau altul vor răspunde. Am discutat cu ei, am înţeles că au fost 20 de review-uri date restaurantului cu pricina”, a spus Lucian Ursuleţu, purtătorul de cuvânt al PSD Timiș.

Tot din conversaţiile membrilor Ligii Studenţilor Social-Democraţi reiese că cei care nu vor semna o petiţie pentru susţinerea Guvernului Grindeanu riscă excluderea. Administratorul grupului de WhatsApp este consilierul judeţean PSD Cristian Dolecek, care apare în conversaţiile tinerilor sub numele "Dole".

ATENTIE! Pana la ora 20:00 vreau ca toata lumea sa semneze petiţia şi să trimită screenshot de confirmare lui Dole în privat! Dole îmi v-a comunica cine a trimis. Cine nu a trimis riscă excluderea!”

După ce totul a ieşit la iveală, toate comentariile negative scrise restaurantului au fost şterse de tinerii social-democraţi de la Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri