Olguța Vasilescu, aluzie nepotrivită la tragedia din Colectiv, după plângerea penală pe numele premierului: „La ce mai vor să dea foc ca să preia guvernarea?”

Data actualizării: Data publicării:
olguta vasilescu - 170104_AUDIERI_CABINET_GRINDEANU_39_INQUAM_Octav_Ganea

Ministrul Muncii face o aluzie extrem de nepotrivită la tragedia din Colectiv, pentru a câștiga o dispută politică. Lia Olguța Vasilescu a spus că liberalii vor să preia guvernarea și se întreabă „la ce vor mai da foc?” pentru a realiza asta.

Afirmația nefericită a  ministrului român este o aluzie la cumplita tragedie din Colectiv, în urma căreia au murit 64 de tineri.  Românii au reacționat și, în urma unui protest la care au participat peste 35.000 de oameni numai în Capitală (peste 65.000 în toată țara), premierul de atunci, Victor Ponta, a demisionat din funcție.

„Cum să văd acest atac de un penibil absolut. Cum a fost şi acuzaţia de terorism la adresa lui Sevil Shhaideh. Nu e mare diferenţă. După ameninţarea lui Iohannis de acum trei zile la adresa premierului, iată că ies la iveală servanţii preşedintelui. Întrebarea pe care mi-o pun acum că plângerea penală e depusă este la ce mai vor să dea foc ca să preia guvernarea. (...) Asistăm la un mod de operare care a fost aplicat şi în 2015 când a fost demis Ponta. Şi în 2015, şi acum, preşedintele Iohannis doreşte să dea jos o guvernare legitimă aleasă de majoritatea românilor“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, scrie adevarul.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri