Sari la conținut

Olguţa Vasilescu, „du-te vino” cu postarea în care vorbește despre discursul său în limba engleză

Olguţa Vasilescu reacţionează, printr-un mesaj pe Facebook, după clipul viralizat în care apare vorbind în limba engleză: „Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala (...) m-am prezentat decent", spune ea. Postarea a dispărut de pe pagina ministrului în această dimineață, dar a reapărut după prânz. Un consilier al Olguței Vasilescu spune că postarea nu a fost ștearsă, ci a dispărut pentru că „vreun „fan” l-a(u) considerat spam și raportat ca atare

ACTUALIZARE. Postarea Olguței Vasilescu a revenit pe pagina de Facebook a ministrului. Cristian Vasilcoiu, consilier al ministrului Muncii, spune că „nu a șters nimeni niciun status, fb și/sau vreun „fan” l-a(u) considerat spam și raportat ca atare”.


 

Ministrul Muncii a șters postarea în care vorbea despre clipul viralizat în care apărea vorbind limba engleză. 

olguta2

ACTUALIZARE. Olguța Vasilescu a șters pe pe pagina sa de Facebook mesajul în care spunea că „s-a prezentat decent pentru cineva care n-a făcut nicio oră de engleză la școală”.


 

Olguţa Vasilescu reacţionează, printr-un mesaj pe Facebook, după clipul viralizat în care apare vorbind în limba engleză: „Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala (...) m-am prezentat decent", spune ea.

„Acesta a fost adevăratul test al scutului de la Deveselu.. Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala si avea de ales între engleză, spaniola, araba si chineza, m-am prezentat decent. Mâine e Organizația Internațională a Francofoniei și voi vorbi in franceza”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ministrul Muncii şi fostul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a participat, luni, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, care a avut loc la New York.

Un video în care Olguța Vasilescu citește un discurs în limba engleză se viralizează rapid pe rețelele de socializare. Textul citit de ministrul Muncii era despre femeile din România şi despre modul în care acestea sunt integrate pe piaţa muncii.