Olguţa Vasilescu, pusă în dificultate de o întrebare a jurnaliştilor

Data actualizării: Data publicării:
olguta vasilescu

Fostă jurnalistă, Olguţa Vasilescu, care a primit aviz favorabil pentru Ministerul Muncii, a fost întrebată în legătură cu numărul pe care îl pot apela copiii abuzaţi: „Era ceva cu 6. Ştiţi, copilul meu sper să nu îl apeleze niciodată”.

Nu e vina noastră că s-a făcut totul pe repede înainte, trebuia să avem un guvern aprobat, acest lucru nu s-a întâmplat. Mâine, după ce voi face predarea - primirea, primul lucru va fi să mă întâlnesc cu comisia de buget pentru a lucra pe proiectul de buget pe 2017.

M-a sunat ieri domnul ministru (Dragoş Pîslaru – n.r.), să mă întrebe dacă am nevoie de ceva pentru audieri, să îmi dea detalii. I-am spus că nu am nevoie de nimic pentru că am un program de guvernare pe care trebuie să îl aplic şi pe care îl cunosc foarte bine.

A rămas ca mâine dimineaţă să merg şi să preiau totul de la minister”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Întrebată dacă ştie, în domeniul protecţiei copilului, care este numărul de telefon pe care trebuie să îl apeleze copiii care sunt abuzaţi, Olguţa Vasilescu a răspuns: „Era ceva cu 6. Ştiţi, copilul meu sper să nu îl apeleze niciodată”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri