Orban a propus, Dăncilă a acceptat și nu prea. Ce condiție pune liderul PSD pentru o dezbatere cu premierul

Data actualizării: Data publicării:
Viorica Dăncilă face declarații de presă
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a declarat, marți, la TVR, că va participa la o dezbatere cu Ludovic Orban după un an de mandat ca premier al acestuia și-a ironizat pe Klaus Iohannis că „își trimite soldatul în război și generalul stă acasă”, potrivit Mediafax.

„Își trimite soldatul în război și generalul stă acasă? În altă ordine de idei, dl Orban trebuie să demonstreze ceea ce face ca prim-ministru. Voi avea o confruntare cu dl. Orban, promit acest lucru, după un an de mandat ca premier și atunci să vedem ce a făcut Ludovic Orban într-un an de mandat și ce a făcut Viorica Dăncilă”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a ținut, totuși, să precizeze că nu va participa la o dezbatere alături de o persoană care i-a făcut o plângere penală pentru un parteneriat strategic.

Premierul Ludovic Orban a declarat, ironic, marți, că dacă liderul PSD, Viorica Dăncilă, vrea, atunci să o facă o dezbatere cu el, să îi spună despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de prim-ministru demis, afirmând că șeful statului este „într-o dezbatere permanentă” cu românii.

Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis”, a declarat, ironic, Ludovic Orban.

El a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis este în dialog permanent cu cetăţenii români, că „este într-o dezbatere permanentă” cu aceștia.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri