Orban, despre Antonescu: "Este o candidatură puternică, mă bucur că a luat decizia de a se implica"

Data publicării:
agerpres_8025224
Foto: Agerpres

Liderul PNL Ludovic Orban susţine candidatura lui Crin Antonescu la alegerile europarlamentare, spunând că experienţa politică a acestuia îl face un candidat puternic şi are şanse să ajute România din Parlamentul European, potrivit News.ro.

agerpres_8025224
Foto: Agerpres

"Este o candidatură puternică, mă bucur că a luat decizia de a se implica şi de a-şi depune candidatura. Experienţa politică pe care o are, portofoliul de cunoştinţe îl fac să fie un candidat puternic, un candidat care poate deveni europarlamentar şi să ajute România din această calitate”, a declarat joi Ludovic Orban, la ieşirea din sediul DNA, unde a fost audiat în urma unei plângeri depuse de Viorel Cataramă.

Fostul lider PNL Crin Antonescu a anunţat în această săptămână că şi-a depus documentele în vederea unui candidaturi la europarlamentare, precizând că "interesul şi combustia" sa pentru politica internă sunt foarte limitate şi că mulţi colegi, inclusiv actualul preşedinte al partidului Ludovic Orban, au apreciat că ar putea reprezenta formaţiunea liberală la acest scrutin şi în PE. El a ţinut să sublinieze că nu a negociat o poziţie pe listă.

"Este în sfera mea de interes ce se întâmplă în politica europeană, în Parlamentul European, în instituţiile europene. Vede toată lumea că următoarea legislatură a PE va fi una foarte interesantă, plină de provocări, plină de teme mari, importante şi pentru România şi pentru noi toţi în Europa”, a afirmat Antonescu la RFI.

viewscnt"USL nu s-a înfiinţat numai ca să câştige nişte alegeri. USL s-a creat şi va rămâne împreună până când România va fi o ţară puternică, fără Băsescu, fără oameni care îşi bat joc de proprii lor cetăţeni", declara Crin Antonescu, în 2012, când PNL, al cărui preşedinte era, era implicat într-o alianţă strânsă cu PSD, condus de Victor Ponta (preşedinte) şi Liviu Dragnea (secretar general).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri