Orban, despre declarația „Vrabia mălai visează”: Nu sunt critic să fac o analiză literară

Data actualizării: Data publicării:
romania-transport-echipamente-republica-moldova-orban-inquam-ganea (3)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Craiova, întrebat despre reacția lui la gestul premierul ungar, că nu este critic literar și că nu poate face o analiză literară. Orban l-a ironizat, miercuri, pe omogul său maghiar, Viktor Orban, care a postat, pe Facebook, o hartă a Ungariei mari.

Întrebat dacă expresia „Vrabia mălai visează”, pe care a folosit-o ca răspuns la gestul omologului să ungar, este o reacție puternică și demnă a premierului României, Ludovic Orban a spus că acesta a fost un răspuns la o întrebare pusă într-un anumit context.

„Nu sunt analist literar, critic literar ca să pot să fac o analiză literară, este o reacție la o întrebare care a fost pusă într-un anumit context”, a spus Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

El a precizat că din punctul lui de vedere subiectul Transilvaniei este „intangibil”.

Premierul Ludovic Orban l-a ironizat, miercuri, pe omogul său maghiar, Viktor Orban, care a postat, pe Facebook, o hartă a Ungariei mari, care cuprinde și Transilvania. „Vrabia mălai visează”, a spus premierul român, în replică la postarea omologului maghiar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri