Orban, despre primarul care şi-a filmat fiica în timp ce o umilea: „Un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban cu masca de protectie
Orban: România nu se află în situația altor țări ca ritm de creștere și număr de infectări. Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Premierul Ludovic Orban spune că purtarea primarului din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, este „împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”. El a precizat că edilul, care și-a filmat fata de 14 ani în timp ce o umilea, nu mai candidează din partea PNL la alegerile locale din 27 septembrie.

„Evident că sunt împotriva - categoric împotriva - oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor. Dezavuez un astfel de comportament”, a spus Orban într-o conferință de presă.

„E un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”, a mai spus el.

Premierul a adăugat că Ogâgău a fost primar PNL, dar nu mai candidează din partea PNL.

Și șeful filialei PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a spus că partidul se dezice de acest personaj și condamnă orice fel de violență împotriva copiilor și că Traian Ogâgău nu mai este membru PNL.

Poliția s-a sesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare video în care acesta își umilea fiica de 14 ani. Edilul se apără spunând că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii.

Autoritatea pentru Protecția Copilului a cerut sezizarea procurorilor în acest caz.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri