Orban: Lia Olguţa Vasilescu ar trebui să îşi dea demisia

Data actualizării: Data publicării:
olguta vasilescu - 170104_AUDIERI_CABINET_GRINDEANU_39_INQUAM_Octav_Ganea

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, apreciază că ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, ar trebui să îşi dea demisia după ce a distribuit pe pagina sa de Facebook un filmuleţ realizat în Venezuela şi în care mai mulţi protestatari erau îndepărtaţi cu tunuri de apă.

Lia Olguta Vasilescu_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Cum să pună un ministru al Guvernului României un clip în care prezintă cum sunt împrăştiaţi nişte protestatari cu tunuri de apă? Păi asta se întâmpla în Venezuela, într-un regim autocratic, într-un regim care calcă în picioare democraţia, care îşi bate joc de cetăţeni. Nu se poate întâmpla aşa ceva. Un ministru, într-o ţară europeană... Păi trebuia să îşi dea demisia, să plece a doua zi. Este ceva de noaptea minţii”, a spus Orban, marţi seara, potrivit Agerpres.

Luni, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a distribuit pe pagina sa de Facebook un clip video în care mai mulţi protestatari din Venezuela sunt alungaţi de forţele de ordine folosind tunurile cu apă.

Unii simpatizanţi PSD au lăsat mesaje la postarea ministrului, spunând că astfel ar trebui să procedeze şi jandarmii cu protestatarii din Piaţa Victoriei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri