Orban participă la inaugurarea hotelului deschis de omul de afaceri Mohammad Murad. Cu o lună în urmă Murad îl critica dur pe premier

Data publicării:
premierul ludovic orban, in timpul unei conferinte de presa
Premierul Ludovic Orban. Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban participă joi, alături de ministrul Economiei Virigil Popescu, la inaugurarea hotelului Amfiteatru, din stațiunea Olimp. Anunțul este făcut pe pagina oficială a Guvernului, la programul premierului. Hotelul este deținut de omul de afaceri Mohammad Murad, care în urmă cu câteva săptămâni îl critica dur pe Ludovic Orban.

„Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, spunea Murad, la începutul lunii iunie, nemulțumit de amânarea unei decizii a Guvernului de a redeschide restaurantele.

Conform unor surse liberale, participarea premierului la inaugurarea Hoteluli Amfiteatru are legătură cu calculele politice pe care și le face Ludovic Orban pentru alegerile locale din județ. Murad intenționează să candideze la primăria Constanța, în timp ce PNL îl are desemnat drept candidat pe senatorul Vergil Chițac.

Omul de afaceri libanez, Mohammad Murad a cumpărat acum doi ani complexul hotelier. Murad a investit în afacerea lui 40 de milioane de euro. Complexul ar urma să aibă 1.200 de camere şi 3.000 de locuri. 

Murad este și președintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri