ORDONANȚA TRASEIȘTILOR. Primarul care cere sfatul alegătorilor pe Facebook: „Unde credeţi că ar fi bine să mă trec?”

Data publicării:
PRIMAR MIGRATIE

"Primarii în 45 de zile trebuie să opteze pentru un partid. Unde credeţi că ar fi bine să mă trec?" Aşa îşi începe edilul comunei Valea Salciei sondajul sui-generis. Edilul le dă alegătorilor chiar şi variante ajutătoare: 1.INDEPENDENT, 2.PNL, 3.PSD şi 4. ALTUL”.

"Este un lucru normal ca sa consulti cetatenii atat din punct de vedere economic cat si din vedere politic. Aceasta intrebare am pus-o in primul rand ca mi-este foarte greu ca sa-mi aleg un anumit partid. Mult mai usor mi-ar fi sa raman la partidul la care sunt sau independent”, a spus Marian Muşat, primarul comunei Valea Salciei. 

ORDONANȚA TRASEIȘTILOR. MIGRAȚIA aleșilor locali, urmărită penal de DNA, în urma plângerii lui K. Iohannis 

Răspunsul alegătorilor n-a întârziat să apară. "În mod normal, orice ales local, primar sau consilier, ar trebui să rămână la partidul de unde a fost ales pentru patru ani şi nu să cedeze unor promisiuni", îl îndeamnă un alegător. Altul îi scrie: "Independent, clar!". Sunt şi alegători care l-au sfătuit să rămână în partidul în care este: "PNL, domnule primar, nu mai există onoare?".

Şi alegătorii din spaţiul real au păreri împărţite despre primarul lor. "Acum depinde si de finantarile care vin de la partidele care sunt, care pot sa-l finanteze. Daca stai la PNL si nu ai nicio sansa, mai degraba te duci la alt partid, care are, cum e PSD-ul acum".

Edilul din Valea Salciei spune că părerile oamenilor l-au ajutat, dar încă mai cântăreşte toate variantele. "Cand esti in opozitie nu poti sa-ţi mai faci sa-ţi derulezi investitiile cum le derulai cand erai intr-un partid care era la putere. Sper sa nu se intample acest lucru. As vrea sa fiu independent ca sa vad daca politica in Romania s-a modificat", a declarat Marian Muşat, primarul comunei Valea Salciei.  

Primarul spune că va lua decizia în ultima zi în care legea îi permite să facă schimbarea de partid. Marian Muşat este edil al comunei Valea Salciei de 14 ani şi a ajuns la al patrulea mandat. Iniţial a fost membru PSD, însă de şapte ani este liberal.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri