Organizațiile PSD îi urează „La mulți ani” lui Liviu Dragnea. Ce comentarii lasă oamenii

Data publicării:
dragnea

Liviu Dragnea împlinește 56 de ani, pe 28 octombrie, și mai multe organizații județene ale PSD i-au transmis pe Facebook urări de „La mulți ani!”. El a preluat conducerea PSD în 2015, după demisia lui Victor Ponta. În comentarii, însă, oamenii îi urează „la mulți ani cu executare”, amintind de dosarele în care este implicat liderul PSD.

Mai mulți oameni au comentat însă la postări, inclusv la una a liderului PSD, în care este reluată ideea principală - ei vor ca Liviu Dragnea să ajungă la închisoare:

Cristi: La multi ani lor, nea Livache! Si matale, da' din aia cu executare!

Daniel: Fie ca Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir și Sfântul Dimitrie cel Nou să îti aduca o condamnare cu executare care sa te duca la loc intunecat si cu multe zabrele, astfel incat milioane de romani sa-si vada linistiti de viata lor!

Alex: Izvorâtorul de Mir nu fura de la copiii săraci, Liviule.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare în 2016 pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României.

În iunie 2018, Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Ptotecția Copilului Teleorman.

Liderul PSD mai este vizat de un dosar penal deschis de DNA, dosarul TelDrum, în care este acuzat de fraudarea a peste 20 de milioane de euro, bani europeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri