P. Tobă, mesaj pe pagina de FB a Ministerului de Interne

Data actualizării: Data publicării:
Petre Toba_agerpres_6133993

Ministrul demisionar Petre Tobă transmite un mesaj pe pagina de FB a Ministerului de Interne în care face un bilanţ al activităţii sale şi în care subliniază că a fost permanent atacat, dar nu pentru proiectele profesionale, ci din punct de vedere politic.

Petre Toba_agerpres_6133993
FOTO Agerpres

„Am fost permanent atacat încă din primele zile ale mandatului, dar nu pentru ceea ce am făcut în plan profesional, pentru proiectele inițiate sau activitatea mea ca ministru, ci din alte considerente, de natură politică.
Subliniez că nu am făcut politică și nu voi face nici în viitor, nu am urmărit ca funcția de ministru să devină o trambulină pentru a accede în viața politică, ci voi fi dedicat muncii profesionale, voi fi permanent în slujba țării și a cetățeanului, așa cum o fac de peste 26 de ani.
În această perioadă am rezistat tentației de a abandona, deoarece am avut permanent alături de mine sprijinul colegilor din ministerul afacerilor interne din toate armele și de aceea, încă o dată, vă mulțumesc.
Ca om care a lucrat în acest sistem, știam la momentul învestirii că un an electoral înseamnă un an de zbateri. Istoria anilor electorali asta demonstrează – în anii 2009 și 2012, MAI a avut câte 5 miniștri.
Cu toate acestea mi-am asumat această provocare, iar prin ceea ce am făcut pentru instituție și, în special pentru cetățeni, eu cred că a meritat!”, a scris Petre Tobă pe pagina de FB a ministerului de Interne.

El face bilanţul activităţii sale la conducerea instituţiei, subliniind că, „prin activitatea desfășurată structurile MAI sunt între primele instituții în care cetățenii au încredere, în toate sondajele realizate la nivel național.”

„Am fost onorat să conduc Ministerul Afacerilor Interne într-o perioadă deosebit de grea în care așteptările au fost foarte mari.

Am acceptat funcția de ministru de interne cu multă responsabilitate, știam foarte bine problemele cu care se confruntă Ministerul Afacerilor Interne și cel mai important lucru cunoșteam puterea dumneavoastră de muncă, devotamentul și sacrificiile pe care le faceți pentru a fi în slujba cetățeanului și de a vă ridica la cerințele acestuia.”, a mai scris Petre Tobă.

Petre Tobă a demisionat din funcţia de ministru de Interne. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri