Sari la conținut
News Alert

PARIURI ELECTORALE. Cel mai bun pronostic privind turul 2 al prezidenţialelor. Ce politician a estimat cel mai bine rezultatul final

Prezentăm topul scorurilor declarate pentru Mediafax pentru turul doi al prezidenţialelor de către parlamentari din toate partidele, cu trei zile înainte de alegeri.

Locul 1- Cristian Preda (europarlamentar): 52 la 48 pentru Iohannis, cred că se va trezi lumea şi vor veni în turul doi şi cei care nu au venit în primul tur.

Locul 2 -Cristina Pocora (PNL): Va fi foarte strâns, cu o diferenţă de până la trei procente va câştiga Klaus Iohannis.

Locul 3 - Florin Geantă (PMP): Doi candidaţi slabi, probabil va fi la limită 51% cu 49% pentru Iohannis.

Locul 4 -Cezar Preda (PDL): Cred că va câştiga Klaus Iohannis la o diferenţă de 100.000 de voturi. Va fi ca la alegerile trecute, când seara era un candidat şi dimineaţa altul.

Locul 5 -Vasile Blaga (PDL): Sunt optimist, vom câştiga, nu am făcut niciodată pronosticuri, dar mă bazez pe mobilizarea extraordinară a oamenilor

Locul 6 -Niculae Mircovici (Minorităţi naţionale): Undeva la 52 la 48, cu o diferenţă de patru-cinci procente, pentru Victor Ponta.

Locul 7 - Mate Andras (UDMR): Eu cred că votul va fi destul de strâns, cu patru-cinci procente în plus va câştiga Victor Ponta.

Locul 8 -Florin Iordache (PSD): Va fi 54% cu 46% pentru Victor Ponta, pentru că la mine în judeţ (Olt - n.r.) toată lumea s-a convins de prestaţia lui Iohannis, care a demonstrat că nu poate fi mai mult decât primar

Locul 9 - Vasile Nistor (PC): 55 la 45 pentru Ponta, structurile PSD sunt foarte bine organizate.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.