Parlamentari PNL: Opoziția unită poate înlătura guvernul Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
raport pnl deputati Cupsa Ghilea

"Dacă PSD va mai continua că guverneze, ţara va ajunge într-o situaţie în care cu greu va mai putea fi redresată". Declaraţia îi aparţine deputatului PNL de Bihor Găvrilă Ghilea care consideră că liberalii sunt pregătiți pentru o coaliţie cu celelalte partide din opoziţie care să înlăture PSD de la putere în 2019.

Găvrilă Ghilea, deputat PNL de Bihor: “PNL este dipus la o coalizare ca să-şi unească forţele şI să poată înlătura PSD de la putere. Se vede clar cum guvernează acest partid şi, dacă va mai continua, cred că ţara va ajunge într-o situaţie în care cu greu va mai putea fi redresată.”

Și deputatul liberal Ioan Cupşa este convins că doar prin unirea Opoziției poate fi înlăturat cabinetul Viorica Dăncilă: “Să stăm unul lângă altul cei din Opoziţie pentru a scăpa cât mai repede de dezastrosul guvern care acum se numeşte Dăncilă, care, normal, îl are în spate de Dragnea şi de a scăpa de această coaliţie care este monstruoasă.”

Parlamentarii liberali au vorbit şi despre planurile ministrului Agriculturii Petre Daea de a plafona preţul produselor alimentare în 2019.

Găvrilă Ghilea, deputat PNL de Bihor: “Capitalul străin se va retrage din România, dar nu este un secret că PSD are o problemă cu multinaţionalele. Orice ţară aflată în criză economică se gândeşte la investiţii, la ce investiţii să facă, dar la noi e invers: să stoarcem tot ce se mai poate de pe cei care produc.”

Ioan Cupşa, deputat PNL de Bihor: “Dacă ei cred în prezent că, după această plafonare, produsele alimentare se vor regăsi pe raft la preţurile pe care ei le-au impus, se înșeală amarnic. Și în aceste condiţii tot cei mai săraci dintre noi vor plăti preţul.”

Cei doi liberali consideră că prin majoritatea proiectelor PSD se încearcă o întoarcere la socialismul din anii '80.

Reporter: Claudiu Mihuţ
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri