Parlamentarii PSD, puşi la punct de Liviu Dragnea

Data publicării:
171219_PARLAMENT_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos

Liviu Dragnea le-a ţinut o lectie parlamentarilor PSD despre cât, cum şi când să vorbească în Parlament. La întâlnirile cu senatorii și cu deputații, le-a reproșat unora că au vorbit prea puțin în plen, altora că au vorbit mult şi prost. În plus, Liviu Dragnea le-a trasat colegilor sarcini precise, printre care şi aceea de a veni la muncă în zilele de plen şi de comisii.

Simona Bucura, deputat PSD

Reporter: Domnul Dragnea v-a criticat pentru că nu comunicaţi?

Simona Bucura, deputat PSD: E foarte important ca fiecare să comunicăm. La acest capitol mai avem multe de făcut.

Reporter: Ce dorea domnul Dragnea?

Simona Bucura, deputat PSD: Să ne exprimăm.

Reporter: 85 de parlamentari nu au vorbit.

Simona Bucura, deputat PSD: Eu sunt printre cei care am vorbit.

*

Reporter: Sunt 85 de parlamentari care nu au deschis cuvântul.

Ion Călin, deputat PSD: Poate ar fi vrut să îl deschidă, dar când eşti la putere libertatea de exprimare e puţin frustrată. Lăsăm opoziţia să se exprime şi de la noi vorbește unul singur.

*

Elvira Şarapatin, deputat PSD: S-a atras, aşa, puţin atenţia, legându-se de prezenţă, de luări de cuvânt mai puţine. Nu ştiu dacă au vorbit prea puţin, noi suntem mulţi.

*

Alina Tănăsescu, deputat PSD: Da, sunt 86 sau 85 de parlamentari care nu au luat cuvântul, pot lua cuvântul prin declarații politice.

Reporter: Vă număraţi printre cei care nu au vorbit?

Alina Tănăsescu, deputat PSD: Nu, am vorbit.

*

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: Nu toţi sunt foarte buni oratori. Sunt oameni care se pricep să vorbească, alţii care nu au vorbit, au şi trac, se pierd uneori.

*

Reporter: Cât de importantă este disciplina de care vorbea şi domnul Dragnea ieri pentru senatori şi deputați, pentru imaginea Parlamentului, că începeţi o nouă sesiune?

Adrian Ţuţuianu, senator PSD: E importantă şi cred că în condiţiile actuale, când Parlamentul se află cel mai jos în percepţia opiniei publice, refacerea de imagine înseamnă şi o prestaţie foarte bună a parlamentarilor şi respectarea timpului de lucru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri