Parlamentarii s-au întors din vacanță. Cum și-au petrecut aleșii zilele libere

Data publicării:
parlamentul romaniei crop ingust - mfax-4

„Cred că nici nu merităm o vacanţă prelungită. Această chestie cu vacanţa este doar o poveste. Pentru oamenii serioşi, şi sunt destui oameni serioşi în Parlament, nu au cum să aibă vacanţă”, a afirmat Mircea Dolha, deputat PNL.

Alt deputat, medic cunoscut, spune că a avut vacanţă de la Parlament, dar a muncit pentru binele bolnavilor.

Pentru unii poate a fost vacanţă. Eu am muncit în continuare la spital”, a spus Tudor Ciuhodaru, deputat PPDD.

În schimb, fosta vedetă din show-biz Mihai Sturzu, acum deputat social-democrat, spune că şi-a permis o săptămână de vacanţă alături de familie.

Eu m-am bucurat de cele câteva zile de Crăciun, când am fost acasă la Braşov. Sâmbătă am avut concediu - între ghilimele - la Buzău, cu lopata, ajutând nişte oameni care aveau casele sub zăpadă”, a povestit acesta.

Cu adevărat relaxantă s-a dovedit vacanţa pentru doamna deputat Alina Gorghiu, chiar dacă s-a împărţit între familie şi activităţi oficiale.

Am fost la maică-mea la Curtea de Arges, mi-am hrănit căţeii, cei trei căţei mari, frumoşi, m-am bucurat acum de zăpada şi am stat o săptămâna la Strasbourg, la Adunarea Parlamentară de pe lână Consiliul Europei”, a spus aceasta.

Potrivit Constituţiei, parlamentarii au vacanţă trei luni pe an, în ianuarie, iulie şi august. Anul trecut, liderii alianţei de la guvernare vorbeau despre reducerea concediului la o singură lună. Discuţiile nu au înaintat prea mult de atunci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri