Parlamentul ar putea vota, lunea viitoare, schimbările din Guvern

Data publicării:
parlament 2 5257307-Mediafax Foto-Mihai Dascalescu-1

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut, luni, că liberalii nu doresc să cedeze PSD Ministerul de Interne, chiar dacă social-democraţii au dat de înţeles că şi-ar dori acest lucru.

Liderul PNL a precizat că propunerea ca prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, să preia funcţia de vicepremier şi ministru de Interne nu presupune, din punctul de vedere al liberalilor, renunţarea din partea lui Gabriel Oprea la funcţia de vicepremier.  

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marţi, că USL „se poate rupe” dacă negocierile privind preluarea unui post de vicepremier şi a portofoliului de la Interne „merg prost” şi nu se va mai realiza remanierea, informează Mediafax. 

„Dacă negocierile vor merge bine şi ne înţelegem, o să trecem şi peste acel semnal dat de USD. Voi merge la minister şi o să îndeplinesc condiţiile cerute de lege. În momentul acesta, calea este clară, dar are două soluţii care depind în mică măsură de opţiunea mea privată. Depind de cum merg negocierile în USL”, a spus Klaus Iohannis.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri