Partidul Conservator: Revoluţia bunului simţ a durat fix cinci ani pentru Crin Antonescu

Data publicării:
antonescu digi4 1

„Atitudinea preşedintelui PNL ne dezamăgeşte. Nu vorbesc de PNL în ansamblu, pentru că nu ştiu dacă toţi membrii PNL îmbrăţişează atitudinea acestuia. Din păcate, revoluţia bunului simţ a durat fix 5 ani pentru Crin Antonescu!”, se arată într-un comunicat semnat de Codrin Scutaru.

„Încă mai sperăm că dl Crin Antonescu, pe care l-am tratat întotdeauna cu respect, mai ales pentru că noi am crezut că va oferi românilor exact opusul politicii umilitoare promovată de Traian Băsescu, va reveni la înţelepciune şi va pune capăt acestei crize din interiorul USL”, se mai arată în comunicatul citat. 

PNL a anunțat că nu va accepta un vicepremier desemnat de Partidul Conservator. „Asta ar însemna un soi de inflaţie, o devalorizare a funcţiei vicepremierului în acest Guvern. Nu se poate ca noul Guvern să debuteze prin intrarea în funcţia de vicepremier de mână a lui Klaus Iohannis cu Daniel Constantin. Aşa ceva nu se poate”, a declarat liderul liberal Crin Antonescu, luni seară, la o televiziune de știri.

„Nu ne cramponăm în a-i face vreun necaz lui Daniel Constantin, pentru că nu e treaba lui Daniel Constantin în viaţă să devină vicepremier în Guvernul ăsta. În altul poate să devină premier când o fi, preşedinte, secretar general al ONU. Dar în acest Guvern, noi nu ne batem joc de funcţia de vicepremier”, a adăugat liderul liberal.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri