Paul Stănescu neagă varianta nominalizării ca premier

Data actualizării: Data publicării:
171016_BP_STANESCU_PAUL_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Vicepremierul Paul Stănescu spune că nu ar fi discutat „niciodată” cu președintele PSD, Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca el să fie nominalizat în fruntea Guvernului, în locul actualului premier, Mihai Tudose. Precizarea a fost făcută la Bacău, potrivit Agerpres.

171016_BP_STANESCU_PAUL_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Într-o conferință de presă, Paul Stănescu, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, a susținut și că nu-și dorește funcția de prim-ministru.

„E o diversiune, o manipulare. Niciodată preşedintele Dragnea nu a discutat ca eu să fiu propunerea de prim-ministru. În al doilea rând, să ştiţi, am o vârstă şi colegii mă ştiu că sunt un om serios şi nu îmi doresc acest lucru. Deocamdată, Guvernul României funcţionează, avem un prim-ministru, Mihai Tudose. Cine manipulează şi duce diversiunea în această zonă nu cred că face bine şi nu ne face bine nici ca partid, nici ca ţară”, a afirmat Stănescu.

Precizările vicepremierului, care este și liderul PSD Olt, vin în contextul în care mai multe surse media au publicat informații potrivit cărora, joi seară, la Sucevița, Liviu Dragnea l-ar fi prezentat pe Paul Stănescu drept „un foarte bun prim-ministru” și „un pesedist pe care ne putem baza cu toții”.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Bacău, că „speră” ca premierul Mihai Tudose să rămână în funcție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri