Petre Cioabă i-a luat locul lui Liviu Dragnea în Camera Deputaților

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea in fata unei usi
Mai poate reveni Dragnea în PSD? Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Deputaţii au votat, miercuri, validarea madatului de deputat al lui Petre Cioabă, în urma vacantării unui loc în Camera Deputaţilor, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare pentru 3 ani şi 6 luni cu executare, transmite Mediafax.

Camera Deputaţilor a votat, cu 243 de voturi "pentru" şi o abţinere validarea mandatului de deputat al lui Petre Cioabă în urma vacantării locului de parlamentar al lui Liviu Dragnea.

Acesta a depus jurământul de deputat în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor. Astfel, înlocuitorul lui Liviu Dragnea, pentru restul mandatului până în 2020 este consilierul judeţean din Teleorman Petre Cioabă.

petre-cioaba-deputat-liviu-dragnea
Foto: liberinteleorman.ro

Petre Cioabă are 72 de ani şi este pensionar, el fiind preşedintele organziaţiei de pensionari a PSD Teleorman. În prezent, acesta este şi consilier judeţean din partea social-democraţilor.

Săptămâna trecută deputaţii au votat, în plen, alegerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri