Sari la conținut

Petre Roman vrea să candideze la Primăria Capitalei

 FOTO: captură Digi24

 „Intenţia mea de a candida pleacă de la faptul că sunt bucureştean de când m-am născut şi până astăzi. Cred că este foarte important ca, în sfârşit, Bucureştiul să fie condus de un bucureştean cu anumite principii şi competenţe profesionale, cu o viziune pentru dezvoltarea Bucureştiului”, a declarat Petre Roman, pentru MEDIAFAX.

El a precizat că PNL va realiza sondaje sociologice pentru a determina care este profilul de candidat pe care bucureştenii şi-l doresc.

Potrivit liberalului, candidaturile pentru Primăria Capitalei au fost discutate, marţi, în Biroul Politic al organizaţiei Bucureşti, tot acolo discutându-se şi candidaturile pentru primăriile de sector, unde „situaţia este mai puţin clară”, PNL dorindu-şi să prezinte electoratului „nişte candidaturi mai puternice”.

Petre Roman a mai ţinut să precizeze că va intra, alături de europarlamentarul Cristian Buşoi şi deputatul Ludovic Orban, „într-o competiţie în faţa bucureştenilor”.

Liberalii care vor să candideze la alegerile locale din 2016 îşi pot anunţa în cadrul partidului această intenţie până la 1 august.