Plata contribuţiilor sociale de către angajat. Orban: E o şmecherie fiscală

Data actualizării: Data publicării:
orban ludovic inquam
Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că măsura transferului plăţii contribuţiilor sociale către angajat este o "improvizaţie" şi o "şmecherie fiscală", spunând că această măsură ar putea, de fapt, să ducă la scăderea salariului net în sectorul public. El a adăugat că nu ştie pe cine să mai creadă din actualul Guvern, în condiţiile în care premierul Tudose a anunţat că această măsură nu se va aplica, iar în aceeaşi zi, ministrul Finanţelor a anunţat contrariul.

BUCURESTI - PNL - CONGRES - ALEGERI
Foto: Inquam Photos / George Calin

 

"Este o improvizaţie, o şmecherie fiscală care nu aduce nimic nou, dar s-ar putea să ascundă în spate posibilitatea unei reduceri a salariului net în sectorul public", a declarat Ludovic Orban, precizând că s-a "amuzat copios" când premierul Tudose a spus că măsura transferului plăţii contribuţiilor sociale către angajat nu va fi aplicată, iar în aceeaşi zi, ministrul Finanţelor a spus că va fi introdusă.
 
„Nici nu ştii pe cine să mai crezi în actualul Guvern. Nimeni nu ştie la ce se poate aştepta în materie fiscală de la partidul de guvernământ”, a subliniat Orban.
 
Citiți și: 
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri