Plenul pentru șefia SIE, stabilit luni

Data publicării:
mihai razvan ungureanu captura

Conducerea Parlamentului s-ar putea reuni luni la ora 13.00, pentru a da un vot în cazul lui Mihai Răzvan Ungureanu, propus de președintele Klaus Iohannis la șefia SIE. 

Propunerea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE clatină Puterea

Reamintim că senatorul liberal Mihai Răzvan Ungureanu a fost nominalizat de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe. 

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu. Conform prevederilor constituționale, domnul Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

„Este o onoare pentru mine această nominalizare. Sper că a fost făcută în cunoștință de cauză. Îmi doresc ca Parlamentul să îmi acordă încrederea prin vot. Credem - domnul președinte, înainte de toate – că este nevoie de un Serviciu de Informații Externe puternic și cu adevărat implicat în ceea ce înseamnă asigurarea securității naționale într-un context regional atât de tulbure”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.  

Mihai Răzvan Ungureanu a mai fost director al SIE în perioada noiembrie 2007 - februarie 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri