PNL a depus listele pentru București la alegerile parlamentare. Care este ordinea candidaților propuși de liberali

Data publicării:
liderii pnl depun listele de candidati pentru bucuresti
PNL a depus listele de candidați pentru București. Foto: Inquam Photos / George Călin

PNL a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal (BEM), lista candidaţilor pentru București la parlamentare. Lista este deschisă de preşedintele partidului, Ludovic Orban, la Camera Deputaţilor, şi de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, la Senat.

La Camera Deputaţilor, ordinea candidaților este următoarea: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Mara Mareş, Daniela Nicolescu, Iuliana-Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Liviu Moraru, Violeta Vijulie

La Senat candidează Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin Cătălin Ivan, Dan Meran, Lucreţiu Tudoroiu, Maria Tilea.

„Am ţinut să depunem candidaturile de dimineaţă, să arătăm că suntem puşi pe muncă, suntem puşi pe un efort pe care de altfel l-am început în urmă cu un an de zile, un efort de reconstrucţie, de recredibilizare a României, un efort de readucere a seriozităţii, competenţei şi realismului în funcţionarea Parlamentului. (...) Suntem o echipă hotărâtă, care cuprinde, pe lângă oameni cu experienţă, mulţi tineri care sunt la porţile afirmării”, a declarat Ludovic Orban, la sediul Biroului Electoral Municipal, potrivit Agerpres.

El a precizat că vor fi sprijinite toate proiectele de care are nevoie Bucureştiul.

„Împreună cu partenerii noştri am câştigat Primăria Capitalei, Nicuşor Dan este primarul general şi va beneficia de sprijinul tuturor parlamentarilor PNL care vor fi aleşi în Parlamentul României pentru toate proiectele care rezolvă problemele Bucureştiului, acelaşi lucru fiind valabil pentru toţi cei care vor face parte din Guvern”, a mai spus Orban.

El a subliniat că liberalii vor face o campanie ''cinstită, onestă şi directă'', în care vor fi prezentate proiectele, soluţiile şi obiectivele PNL.

„Ne vom preocupa mai puţin de a face campanie negativă aşa cum fac celelalte formaţiuni politice”, a menţionat Orban.

Premierul a subliniat că este vital pentru România ca pe 6 decembrie să aibă loc alegerile pentru noul Legislativ.

Citește și: Ludovic Orban: Alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt decisive pentru România. Degeaba vrea PSD să le amâne

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri