PNL, atac la primarul Clotilde Armand: Banul public este irosit. 1000 de străzi se degradează și niciuna nu a fost asfaltată

Data actualizării: Data publicării:
clotilde armand
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PNL București critică mandatul primarului din Sectorul 1, Clotilde Armand. Liderul liberalilor din Sectorul 1, Sebastian Burduja, spune că edilul refuză să supună la vot 30 de proiecte locale iar 50 de hotărâri de Consiliul Local nu le pune în practică, „un abuz fără precedent”.

„Avem deja peste 30 de proiecte de hotărâre de consiliu local încuiate în sertar. Ea refuză să le supună votului. Un abuz fără precedent. Sunt 50 de hotărâri de consiliu local pe care ea nu le pune în practică.

Banul public este irosit, de la copacii uscați până la faptul că la 30 iunie 2022 cheltuise numai 3% din banii de investiții. Primăria e opacă.

Sprijinul pentru investitori, aici e bomboana de pe colivă.

Estimări de până la un miliard de euro bani blocați”, a spus Sebastian Burduja, în cadrul unei conferințe de presă de luni.

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1, spune că, deși primarul Clotilde Armand a promis „străzi ca la Paris”, 1.000 de astfel de străzi „se degradează pe zi ce trece și niciuna nu a fost asfaltată”.

„Promitea străzi ca la Paris. 1.000 de străzi se degradează pe zi ce trece și niciuna nu a fost asfaltată.

Construcția a două creșe și modernizarea de școli au rămas promisiuni.

140 de milioane de lei bugetari. La final de august doar 10% din bani au fost cheltuiți”, spune Porumb.

Dinu Gheorghe, consilier PNL în Primărie, spune că din promisiunea de campanie electorală a edilului privind construcția de locuri de parcare nu a fost livrat niciunul.

„Termoficarea din Aviației. E la capăt rețeaua de termoficare. Primarul a venit cu o promisiune pompoasă.

Am votat proiectul. După ce a trecut iarna, am constatat că nu a fost nici măcar o zi în care locuitorii să aibă apă caldă. Doamna primar a cheltuit peste 600 de milioane de lei pentru un proiect care nu a adus niciun beneficiu.

A promis 10.000 de locuri de parcare subterane în campanie. Azi avem 0 locuri noi”, a afirmat Dinu Gheorghe.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri