PNL despre Olteanu: Cine a greșit trebuie să plătească

Data publicării:
bogdan olteanu crop

 

PNL anunță că va sprijini instituțiile statului în lupta împotriva corupției, iar justiția ar trebui să-și facă datoria în orice situație și în cazul oricărei persoane, actual sau fost membru de partid, actual sau fost demnitar, potrivit unui comunicat emis în ziua arestării lui Bogdan Olteanu, fost președinte al Camerei Deputaților în perioada 2005-2008.

PNL a sprijinit și va sprijini instituțiile statului în lupta împotriva corupției. Toți oamenii sunt egali în fața legii, iar cine a greșit trebuie să plătească", arată liberalii într-un comunicat.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu este acuzat de procurorii DNA că, în perioada iulie — noiembrie 2008, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, a solicitat și primit de la un om de afaceri suma de 1 milion de euro și sprijin electoral în schimbul numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunării, banii fiind remiși la sediul unui partid politic.

Bogdan Olteanu, activ din anii 90 în PNL, un lider cu influență în partid în perioada în care președinte al liberalilor era Călin Popescu Tăriceanu, a fost susținut de liberali în funcția de președinte al Camerei Deputaților și în cea de vice-guvernator al BNR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri