PNL Iaşi: Primarul Nichita a folosit instituţiile publice pentru nunta fiicei sale

Data publicării:
gheorghe nechita mediafax 1

Vicepreşedintele PNL Iaşi Alexandru Muraru a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că primarul Gheorghe Nichita s-a comportat în ultimele zile ca "un bulibaşă, care a ţinut ca întreaga urbe să afle despre evenimentul din propria familie", scrie Mediafax.

"Primarul Nichita a folosit instituţiile publice pentru un eveniment de familie. A fost renovată Casa Căsătoriilor înaintea acestui eveniment, au fost reamenajate spaţiile verzi din jurul bisericii şi a fost asfaltată strada Eternitatea, drum folosit de demnitarii care au venit cu avionul. Totul s-a făcut pentru a veni invitaţii la nuntă şi pentru a da bine. Este un comportament tipic de nomenclaturist, la fel ca atunci când se vopseau copacii pe vremea lui Ceauşescu", a spus Muraru.

Primăria Iaşi scoate bani pentru renovarea Oficiului stării civile. Se căsătoreşte mezina primarului

Totodată, liberalul a amintit că Poliţia a dirijat circulaţia în zona Copou, în timpul cununiei religioase a fiicei primarului Iaşiului, în timp ce importante forţe de ordine au fost mobilizate la Starea Civilă, unde vineri a avut loc cununia civilă.

"Solicităm în mod public ca Primăria Iaşi să facă publice sumele care au fost cheltuite în ultimele zile cu toate aceste acţiuni. Credem că sumele pot fi cu uşurinţă decontate din darurile de nuntă", a declarat vicepreşedintele PNL Iaşi.

De asemenea, Alexandru Muraru a cerut Poliţiei Locale să facă o anchetă pentru a stabili împrejurările în care un jurnalist ar fi fost agresat de un agent de pază în timp ce se afla pe domeniul public în zona clădirii Stării Civile din Iaşi, unde avea loc cununia civilă a fiicei lui Nichita.

FOTO VIDEO. Primarul Gheorghe Nichita şi-a măritat fata. Uneia dintre naşe i s-a făcut rău

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
Gheorghe Nichita adus la DNA - Mediafax Foto-Octav Ganea
VIDEO. Gheorghe Nichita, primarul Iașiului, a fost reţinut
2402 20iasi 20rapid-51237
LIGA I. CSMS Iaşi – Rapid 0-1. Rezultat decis de un autogol
Partenerii noștri