PNL merge la Cotroceni cu varianta alegerilor anticipate

Data publicării:
pic si poc

Într-un moment de criză politică în care toate semnalele din toate direcțiile sunt pentru nevoia de a avea un legislativ credibil, care să nu fie tapetat cu imunități, în care generația asta să fie mai bine reprezentată, se pare că speranța noastră e justificată”, a spus Alina Gorghiu.

„Impactul demisiei lui Ponta asupra PSD a fost mare, poate n-au avut suficient timp pentru o analiză riguroasă, au avut mesaj disperat, că vor să rămână la putere. Mă bucur că președintele a convocat la Cotroceni inclusiv reprezentanții cetățenilor care au protestat, e o dimensiune pe care nu putem s-o mai ignorăm, dacă ești un partid normal la cap care încearcă să țină pasul cu o societate modernă, dacă vrei să te duci acasă cu oameni aruncând pietre dupa tine, faci ca PSD”, a mai spus copreședintele PNL.

La rândul său, Vasile Blaga a spus că pe listele PNL pentru alegerile parlamentare se vor regăsi puțini actuali deputați și senatori, iar Cătălin Predoiu rămâne varianta PNL pentru varianta de premier, după alegeri pe care speră să le câștige.

„Noi mergem la Cotroceni cu varianta de alegeri anticipate”, a declarat Vasile Blaga, iar Alina Gorghiu a adăugat că „se exclude o formulă de prim-ministru acum. Sperăm că pentru alegerile anticipate să fie consens”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri