„PNL să își asume dezastrul din Bucureşti. Nicuşor Dan este candidatul PNL şi al USR”, spune Marcel Ciolacu

Data actualizării: Data publicării:
Primarul Bucureştiului, Nicuşor Dan, susţine o conferinţă pe teme de urbanism la sediul PMB, în Bucuresti, 3 ianuarie 2022.
Nicuşor Dan, primarul Capitalei. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Partidul Naţional Liberal ar trebui să îşi asume „dezastrul” din Bucureşti, pentru că l-a susţinut pe Nicuşor Dan drept candidat la Primăria Capitalei.

„Domnul Nicuşor Dan a fost votat. Nicuşor Dan este candidatul Partidului Naţional Liberal şi al USR. Să şi-l asume. Nu contează că suntem în coaliţie. Să îşi asume Partidul Naţional Liberal dezastrul din Bucureşti. Doamna Clotilde, chiar dacă este din partea USR, este candidat şi primar susţinut de către Partidul Naţional Liberal şi de către USR”, a spus Ciolacu la România TV.

El a adăugat că reprezentanţii PNL ar trebui să îşi asume că au greşit atunci când i-au susţinut pe Nicuşor Dan şi pe Clotilde Armand.

„Nu e nicio ruşine să spui: am greşit când i-am susţinut. Sau poate îi susţin în continuare, e posibil şi acest lucru. (...) Tot ceea ce se întâmplă în Bucureşti şi tot ce vedem la televizor se datorează PNL şi USR, care îl susţin pe Nicuşor Dan. Ăsta este adevărul. Nu cred că se poate supăra cineva din PNL că spun aceste lucruri, pentru că ăsta este adevărul, nu am venit să vă mint”, a susţinut Ciolacu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri