Politicienii au luat o pauză de la discursuri și acțiuni de partid. Au ales să petreacă sărbătorile în familie

Data publicării:
parlament - 6846216-Mediafax Foto-Mihai Dascalescu-1

Parlamentarii se numără din nou printre cei mai norocoşi dintre români. Au intrat în vacanţă la începutul săptămânii. Iar dacă bugetul de stat va fi validat de Curtea Constituţională, aleşii se reîntorc în Parlament abia la începutul lunii februarie. Asta înseamnă mai bine de o lună de vacanţă.

Victor Ponta: Urez Parlamentului 'Sărbători fericite!'. Guvernul va avea ședință de guvern și săptămâna aceasta, și săptămâna viitoare, pentru că îmi exprim speranța că vom avea buget

Preşedintele interimar al PNL îşi petrece Crăciunul la Curtea de Argeş.

Alina Gorghiu: Anul viitor va fi un an mult mai bun, chiar dacă din punct de vedere politic complicat MUSCĂ să se bucure de sărbători alături de familie unde o să fiu şi eu.

Acasă rămân, de sărbători, preşedintele Klaus Iohannis dar şi liderii celor două Camere ale Parlamentului. Lui Călin Popescu Tăriceanu tocmai i s-a născut cel de-al treilea fiu. De un nou membru în familie se bucură şi fostul şef de stat. Fiica cea mare a lui Traian Băsescu şi-a botezat fiul în ziua în care Traian Băsescu îşi lua rămas bun de la popor.

Traian Băsescu: Să aveţi numai bucurii acasă şi aşa cum voi face eu sunt convins şi dumneavoastră vă veţi petrece sărbătorile în familie cu cei dragi.

Fostul preşedinte mai are o nepoată, fiica Elenei Băsescu. Sofia Anais are un an şi patru luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri