Politicienii preferă să anunțe ei, pe Facebook, atunci când sunt chemați la audieri

Data publicării:
crop udrea

Înainte să-şi arate nedumerirea în faţa camerelor de luat vederi, Elena Udrea a anunţat pe o reţea de socializare că a fost ridicată de procurori, cu mandat de aducere. De altfel, a fost prima ocazie, dintr-un lung şir, în care deputatul comunica, prin intermediul reţelei de socializare, pe tema dosarelor penale în care este cercetată.

Ludovic Orban, fost candidat la primăria Capitalei, a anunțat și el, cu aproape două ore înainte de a ajunge la DNA, ca a fost chemat de procurori.

„Astăzi mă voi abate de la programul obişnuit, nu particip la nicio întâlnire cu alegătorii, nu particip la nicio emisiune, nu mă întâlnesc cu specialiştii independenţi pentru finalizarea programului pentru bucureşteni, astăzi am aflat că trebuie să fac altceva. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat”.

sursa: facebook.com

Vizita la DNA s-a dovedit până la urmă decisivă pentru candidatura asumată deja de liberal.

Am calitatea de inculpat, adică s-a pus în mişcare acţiunea penală. Îmi retrag candidatura de la funcţia de primar general din partea PNL”, spune Ludovic Orban, fost candidat pentru Primăria Capitalei.

Robert Negoiţă a venit şi el la audieri, însă în drum spre sediul Direcţiei posta şi el pe reţeaua de socializare vestea chemării la audieri. Ba chiar detalii despre dosar - o cauză de evaziune fiscală legată de activitatea din mediul privat.

Chemat şi el la audieri, în calitate de martor, Călin Popescu Tăriceanu a preferat der asemenea să fie el cel care anunţă citarea, printr-un comunicat emis de biroul de presă al Senatului.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri