POLONIA. Discurs ținut în parlament prin intermediul unui iPad

Data publicării:
candidat 20ipad 20jpg-53701

Liderul opoziției poloneze, Jaroslaw Kaczynski a venit, joi, la tribuna parlamentului polonez cu un iPad și a difuzat un discurs al profesorului Piotr Glinski, propus de partidul conservator Lege și Justiție (PiS), la funcția de premier al țării.

Opoziția dorește ca sociologul să devină prim-ministrul unui „guvern de experți”, informează TheNews.pl.

Deoarece Piotr Glinski nu este membru al parlamentului, el nu a fost lăsat să-și țină discursul de la tribună, dar Jaroslaw Kaczynski a prezentat criticile sale la adresa guvernului virtual.

„Trebuie să confruntăm criza din Polonia. Actualul guvern nu poate rezolva problemele polonezilor”, se arăta în mesajul lui Piotr Glinski.

În acel moment, purtătorul de cuvânt al Parlamentului, Pawl Gras, a replicat printr-un mesaj pe Twitter că „așa ceva nu este adevărat”.

Întâmplarea a stârnit reacții de ironie la adresa lui Jaroslaw Kaczynski.

„Jaroslaw Kaczynski are un iPad!”, a fost mesajul ministrului de Externe Radoslaw Sikorski pe aceeași rețea socială, menționând interesul scăzut al liderului opoziției pentru tehnologie.

Pentru că această situație este fără precedent și ca să nu se mai repete, unii parlamentari sugerează că regulamentul trebuie schimbat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri