Ponta: Dragnea a vrut să folosească UDMR ca „glonţ de argint”, dar şi l-a tras în propriul picior

Data publicării:
ponta

Victor Ponta afirmă, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea a vrut să folosească voturile UDMR ca „glonţ de argint” la moţiunea de cenzură, dar astăzi şi-a tras glonţul de argint în propriul picior şi în picioarele PSD.

„Liviu Dragnea (speriat ca nu are voturile colegilor săi ca să treacă moţiunea PSD contra PSD) s-a hotărât să folosească aseară voturile UDMR ca şi «glonţ de argint»! Azi şi-a tras «glonţul de argint» fix în propriul picior! Şi în picioarele PSD!”, scrie Ponta după ce UDMR a anunţat că nu va vota moţiunea de cenzură a PSD.

Fostul premier mai spune că deşi Liviu Dragnea „a dovedit că este în stare de absolut orice doar să îl dea jos pe Grindeanu”, el personal ştie că „Grindeanu este în stare de orice doar să salveze guvernarea PSD şi unitatea PSD - dacă există şi din cealaltă parte raţiune, responsabilitate şi dorinţă de dialog”.

„Mai sunt 20 de ore ...”, îşi încheie postarea Victor Ponta.

După ce negocierile între PSD şi UDMR care vizau mai multe legi referitoare la minoritatea maghiară au eşuat, UDMR  a anunţat că nu va susţine moţiunea de cenzură, care urmează să fie dezbătută miercuri de Camerele reunite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri