Sari la conținut

Ponta: Iohannis este piroman şi România va „arde” până tot controlul revine la el şi la „Sistem”

Fostul premier Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook o reacție după incendiul din clubul Bamboo. El se întreabă dacă preşedintele Klaus Iohannis şi „propaganda” vor cere din nou demisia Guvernului PSD.

comentariu ponta

„Dl Iohannis şi «Propaganda» o să ceară iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reuşit să facă să «moară oameni»? Mai încearcă o dată...”, a scris Victor Ponta pe Facebook, adăugând că asta se va întâmpla ca să vină iar ”Guvernul «Lui» tehnocrat”, potrivit News.ro.

O persoană a comentat la postarea lui Ponta: „E simplă coincidenţă sau ne trezim cu câte un incendiu ori de câte ori preşedintelui Johannis nu-i convine câte un prim ministru? O fi piroman?”.

„Da! Este piroman şi România va «arde» până tot controlul revine la Iohannis şi la «Sistem»”, a răspuns Victor Ponta.

Guvernul Ponta a demisionat în noiembrie 2015 după ample manifestaţii în Bucureşti şi alte oraşe, în urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv din Bucureşti în urma căruia au murit 64 de persoane, iar 160 au fost rănite.

Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea i-a dat replica lui Victor Ponta, tot printr-o postare pe Facenook.

Veșnicul frustrat Victor Ponta confirmă public că nu a trecut peste clipa când România l-a trimis acasă, iar ranchiuna ce o poartă este mai mare decât flăcările care au mistuit, în 2015, 64 de vieți”, a scris el.

 

Pe aceeași temă