Ponta: N-am prieteni dictatori, ca alţii prin Siria. Antonescu: Victor mă are pe mine... că în afară nu

Data publicării:
liderii USL crin antonescu si victor ponta - mfax

Victor Ponta a ţinut să sublinieze în discuţiile cu parlamentarii că imaginea USL a fost schimbată în ultima vreme la nivelul percepţiei europene, mulţumindu-le europarlamentarilor PSD şi PNL pentru acest lucru.

"USL este o forţă pro-europeană, spre deosebire de alţii care au nostalgii dictatoriale estice şi prieteni dictatori prin Siria. Eu nu am prieteni dictatori şi nici Crin (Antonescu, n.r.)", a afirmat Ponta.

El a fost completat de liderul PNL, Crin Antonescu: "Victor mă are pe mine...că în afară nu".

Un alt moment a vizat rugămintea deputatului PNL de Maramureş Mircea Dolha ca premierul să mulţumească şi parlamentarilor care au venit la reuniune.

"Nu, ştii cum e cu parlamentarii prezenţi, eu o spun tot timpul la grupul PSD. Tu, care ai fost şi la PSD şi... eu spun că e ca la şcoală: întotdeauna îi certăm pe cei care sunt prezenţi pentru cei care sunt absenţi. Asta-i nedreptatea. Câţi suntem aici o să fim şi luni la plen... Eu ce să fac, să vă cert pe voi care sunteţi prezenţi pentru ăia care sunt absenţi? Eu de exemplu, cum zice Marian, că "un pic de dictatură nu-i rea", o să facem o situaţie la PSD şi ultimii trei ca prezenţă o să-i facem independenţi, sau să se ducă la PDL", a replicat preşedintele PSD.

Antonescu a comentat ironic intervenţia premierului: "Hai dom’le, că sunt destui oameni...vouă, PSD-ului, tot nu vă ajunge. Sunt destui oameni aici".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri