Ponta: Nu ştiam că Antonescu s-a întâlnit cu Băsescu. Eu nu m-am întâlnit niciodată fără să îl anunţ

Data publicării:
basescu ponta crin antonescu-Mediafax Foto-Razvan Chirita

 

"Nu, nu am fost informat că Antonescu a discutat cu Băsescu înainte de vizita la Chişinău, dar cred că este un lucru bun, faptul că ne consultăm. Sigur, putea să se consulte cu Guvernul, că era şi mai bine, dar fiecare se consultă cu cine crede de cuviinţă", a spus Ponta, la Chişinău, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu omologul său moldovean, Iurie Leancă.

El a arătat că, personal, nu s-a întâlnit niciodată cu Băsescu fără să îl informeze pe Antonescu.

El a adăugat că l-a asigurat pe prim-ministrul Moldovei că toţi politicienii români sprijină integrarea europeană a statului vecin, indiferent de bătăliile poltiice interne, chiar dacă unii sprijină "mai eficient, iar alţii mai ineficient".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, că a avut la finele anului trecut două întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu şi că temele discutate au fost de politică externă şi de securitate naţională.

Cu domnul Băsescu, în afara prilejurilor de învestiri, m-am mai întâlnit de două ori, în chestiuni de politică externă. M-am întâlnit de două ori: când mergeam în Republica Moldova, am spus că asemenea chestiuni trebuie discutate, pe chestiuni de politică externă. Am discutat şi pe o chestiune de securitate naţională", a spus preşedintele PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri