Ponta prezintă o postare în care Dragnea anunța, în mai 2017, că nu mai există pestă porcină în România

Data actualizării: Data publicării:
ponta profil fb

Fostul premier Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea în subiectul pestei porcine. El a publicat pe Facebook o captură în care Liviu Dragnea anunțat, în mai 2017, că România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pesta porcină.

Dincolo de cearta cu Gabriela Firea ieri Liviu Dragnea a continuat să se ocupe de subiectele LUI (protocoale, amnistie, răfuieli cu SRI sau ambasadori, promisiuni goale pentru nemultumiții din Partid, vânzarea companiilor de stat spre sponsorii lui prin Fondul Suveran) - deloc despre problemele OAMENILOR (inflație, credite, creșterea prețurilor)! Despre PESTA PORCINA - acum am aflat că încă din 2017 Liviu Dragnea a rezolvat problema - și a primit și un premiu pentru asta! După care a vândut toți porcii de la Ferma din Salcia! Și a mai făcut câteva milioane de euro! Ce credeți că a făcut Dragnea pentru acel premiu?! Sau, mai bine zis, câți bani a dat din buzunarul dvs?”, se arată în mesajul postat de Victor Ponta.

CITIȚI ȘI: Ce se întâmplă dacă mâncăm carne de porc infestată cu pestă porcină africană

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Digi24 a intrat în posesia unui raport de control efectuat în ianuarie-februarie 2017, de către Comisia Europeană prin Direcția Generală de Sănătate și Siguranța Alimentară, în care autoritățile române au fost avertizate cu 16 luni înainte de izbucnirea pestei porcine africane că nu iau măsuri concrete pentru prevenirea acestei boli. În loc să întețească măsurile de combatere a Pestei Porcine Africane, ANSVSA le-a redus. Pagubele produse de incompetența conducerii ANSVSA sunt estimate la peste 3 miliarde de euro (detalii aici).

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri