Ponta: Să nu ne facem de râs. Guvernul nu e nici al Teleormanului, nici pe persoană fizică

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta la camera de comert fb
Foto: Facebook / Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta spune că susţine Guvernul PSD şi că social-democraţii nu ar trebui să se facă de râs singuri dându-şi jos propriul Cabinet. Ponta a precizat că Guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nici pe persoană fizică şi că, în opinia sa, nu sunt decât motive personale pentru schimbarea premierului.

victor ponta la camera de comert fb
Foto: Facebook / Victor Ponta

Guvernul Grindeanu să îşi continue activitatea şi să nu ne facem de râs. După ce anul trecut ne-am făcut de râs - PSD vorbesc, eu nu, că nu am votat - susţinând Guvernul Cioloş, acum nu vreau să ne facem de râs că ne dăm jos Guvernul nostru PSD”, a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă, în opinia sa, există motive pentru ca Guvernul să plece, fostul premier a răspuns: „Nu. Niciunul. Motive personale, dar motivele personale în politică sunt foarte greşite când le aplici”.

În legătură cu faptul că Guvernului i se reproşează nerealizarea programului de guvernare, Ponta a replicat: „Hai, dom'le, să fim serioşi”.

Întrebat în continuare ce se poate face dacă premierul refuză să demizioneze, deputatul PSD a spus: „Să se obişnuiască cu ideea că Guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nu e pe persoană fizică şi că guvernul trebuie să facă treabă pentru România. Deocamdată, dacă sunt probleme cu miniştrii, să-i schimbe pe miniştrii care nu sunt buni”.

Victor Ponta a precizat că el susţine Guvernul.

Ştiţi ce era haios? Prin februarie-martie, mi se spunea că nu susţin Guvernul. Eu susţin Guvernul, văd că alţii îl atacă”, a adăugat el.

Întrebat dacă un nou guvern PSD ar mai avea aceeaşi credibilitate, Ponta a răspuns: „Categoric nu, şi nu ar mai avea aceeaşi credibilitate PSD, care îşi dă jos propriul Guvern. Unde aţi mai auzit aşa ceva? La PNŢCD, nu? În 1999. Păi noi suntem PNŢCD, ce e asta?”.

Eu susţin guvernul PSD şi susţinem să nu facem de râs singuri”, a adăugat Ponta.

Surse: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri