Ponta: Sesiune extraordinară e o perdea de fum. Guvernul Dăncilă va rezolva problemele lui Dragnea prin OUG

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că aşa-zisa sesiune extraordinară a Parlamentului este „o perdea de fum”, iar Guvernul Dăncilă rezolvă toate problemele personale ale lui Liviu Dragnea prin ordonanţe de urgenţă. Ponta precizează că va participa la şedinţa de vot final de la Camera Deputaţilor şi va vota cu toată convingerea împotriva tuturor proiectelor „băgate” cu forţa de Dragnea în această sesiune-mascaradă a Parlamentului.

victor ponta inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ponta scrie pe pagina sa de Facebook că în tot anul 2015 Guvernul condus de el a emis 52 de ordonanţe de urgenţă, deşi avea o majoritate fragilă şi un preşedinte ostil, în timp ce până la sfârşitul lunii Iunie Guvernul “Dăncila-Dragnea” a emis deja 57 de ordonanţe de urgenţă şi evident continuă în zilele şi săptămânile următoare.

„Din păcate toată aşa zisa «sesiune extraordinară» a Parlamentului este doar o mascaradă şi un mod brutal de a distrage atenţia oamenilor / toate temele aruncate sunt simple «perdele de fum». În timp ce presa aleargă prin Parlament să vadă ce mai spune câte un deputat sau ce articol se mai schimbă, Guvernul Dăncilă rezolvă toate problemele personale ale lui Dragnea prin Ordonanţe de Urgenţă”, afirmă fostul premier.

El precizează că deficitele şi datoriile cresc în ritm galopant, investiţiile şi măsurile de dezvoltare economică sunt inexistente, toate resursele şi interesele României sunt vândute în vizitele „neoficiale” făcute de Dragnea, Guvernul se împrumută miliarde ca să cumpere liniştea din partea unor jurnalişti şi a oamenilor cu necazuri, iar nota de plată o să vină din ce în ce mai mare şi va fi plătită de noi toţi, ca şi în 2010.

„Între timp lucrurile sunt clare: cât timp Ludovic Orban se agaţă de funcţia de «şef al Opoziţiei» nu va obţine niciodată sprijinul parlamentarilor #ProRomania, al celor din PSD sau UDMR pentru constituirea unui nou Guvern şi Dragnea îşi păstrează cu bucurie «jucăria Dăncilă». Joi voi participa la şedinţa de vot final de la Camera Deputaţilor şi voi vota cu toată convingerea ÎMPOTRIVA tuturor proiectelor «băgate» cu forţa de Dragnea în această sesiune-mascaradă a Parlamentului”, mai scrie Victor Ponta.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri