Sari la conținut
News Alert

Victor Ponta: Mihai Tudose a scăpat de cei mai importanţi soldaţi ai „Cartelului de la Teldrum”

Fostul premier și președinte al PSD, Victor Ponta, reacționează pe Facebook după deciziile luate Comitetul Executiv al PSD. După o ședință de circa opt ore, social-democrații au acceptat ca Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc să demisioneze, după ce anterior respinseseră demisiile.

160909_victor_ponta_02_INQUAM_Octav_Ganea

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

În postarea sa, Victor Ponta vorbește de un „circ pe reprize” în loc de guvernare. „Tudose a reuşit să scape din Guvern de cei mai importanţi soldaţi ai Cartelului de la Teldrum - Mihai Busuioc, Sevil Shaideh şi Răzvan Cuc (acţiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a rămas Carmen Dan că ultima redută a Cartelului / Rovana Plumb este victima colaterală pentru că oricum Dragnea nu avea de gând să se lupte pentru ea ( şi nici măcar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru în mai puţin de un an - ce iresponsabilitate!!!). Dacă în locul acestora ( mai ales SGG şi MDRAP) Tudose rezistă şi nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importantă.”, scrie fostul premier.

„Încă o dată s-a văzut că cine se bazează la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are până la urmă soarta crudă a lui Vali Preda şi a multor altora - Daddy se salvează întotdeauna doar pe el ( în special îmi pare rău pt Sevil dar cred că trebuia să se aştepte la asta) / iar idealiştii şi naivii gen Liviu Pleşoianu au avut încă o dovadă că aşa zisă lupta a lui Dragnea cu Sistemul este doar o uriaşă păcăleală!”, adaugă Victor Ponta.

Pe aceeași temă