Ponta: „Unii vor să vândă PSD ca să își rezolve propriile dosare penale”

Data actualizării: Data publicării:
20170618_PARLAMENT_ponta_04_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Fostul premier, exclus recent din PSD, lansează noi atacuri la adresa actualei conduceri a PSD, susținând că nu ar trebui adoptată măsura mutării CAS și CASS de la angajator la angajat. Totodată, Ponta spune că „lucrurile vor reintra pe făgașul bun” dacă premierul Mihai Tudose „va prelua și conducerea partidului”.

20170618_PARLAMENT_ponta_04_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„Sper sincer ca această bulibășală să ia sfârșit cât mai repede - pentru binele tuturor angajaților și al companiilor din România e nevoie doar de stabilitate și profesionalism, plus evitarea oricăror schimbări care nu au fost bine gândite, calculate și pregătite din timp! Vrea cineva să scădem salariile cu 22% și pe urmă să spunem «Scuze, am fost proști, am greșit, revenim la ce a fost inainte»?”, scrie fostul premier PSD pe contul său de Facebook, făcând referire la analiza PricewaterhouseCoopers România, privind trecerea CAS și CASS la angajat.

Victor Ponta spune că lucrurile ar trebui lăsate așa cum sunt dacă „merg bine”. „Dacă lucrurile merg bine (avem creștere economică de 5 ani, scădere șomaj, creșterea salariilor, dar și a profiturilor), lăsați-le așa și nu mai anunțați în fiecare zi altă trăznaie doar de dragul de a arăta că face parte din gândirea «Genialului Carmaci» sau din la fel de genialul «Program economic Dragnea-Vâlcov»!”, scrie Ponta.

Fostul premier sugerează că ce se întâmplă acum în PSD și la guvernare ar avea legătură cu planurile personale ale actualei conduceri a partidului. „Oricâte acuzații au fost la adresa PSD (comuniști, corupți, baroni, etc.), toată lumea a acceptat faptul că guvernările 2000-2004 și 2012-2015 au fost cele mai profesioniste și eficiente din '89 până acum! De ce trebuie să stricăm acum acest «brand»? Doar pentru că unii vor să vândă PSD ca să își rezolve propriile dosare penale?”, scrie Ponta.

Tot el atrage atenția că, față de perioada actuală, perioadele 2000-2004 și 2012-2015 se caracterizează prin faptul că premier era președintele PSD.

Poate că și acum, dacă Mihai Tudose va prelua și conducerea partidului, lucrurile vor reintra pe făgașul bun”, încheie Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri