Întâlnire astăzi între Tudose și Dragnea. Mai mulţi miniştri vor pleca

Data actualizării: Data publicării:
170629_PLEN_CABINET_TUDOSE_08_INQUAM_Photos_Octav_Ganea dragnea tudose parlament
Foto: Inquam/Octav Ganea

Întâlnirea despre care vorbea aseară Mihai Tudose, cea cu Liviu Dragnea, va avea loc astăzi, la ora 13.30, la sediul PSD. Premierul şi liderul PSD ar trebui să discute astăzi despre tensiunile apărute între ei în ultima perioadă. Un alt subiect va fi remanierea miniştrilor cu probleme penale şi de imagine.

170629_PLEN_CABINET_TUDOSE_08_INQUAM_Photos_Octav_Ganea dragnea tudose parlament
Foto: Inquam/Octav Ganea

La ora 13.30 va avea loc o ședință la sediul PSD, în care vor avea loc discuții între premierul Mihai Tudose și liderul PSD, Liviu Dragnea.

Premierul a declarat luni că nu poate spune că se află "într-un moment fericit" al relației sale cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Totodată, chestionat cu privire la motivele pentru care s-a ajuns în scurt timp de la numirea sa la conducerea Guvernului la această neînțelegere cu liderul PSD, Tudose a răspuns: "Nu știu, o să ne lămurim mâine".

De asemenea, Tudose a spus că nu are ce să își reproșeze cu privire la această relație, scrie Agerpres.

Pe de altă parte, întrebat dacă are ce să reproșeze altora, Tudose a afirmat: "Mâine (marţi - n.r.) vom face o asemenea discuție, când vorbim despre toate bărbătește. Ceea ce a contat foarte mult în decizia de astăzi, de a analiza (...) activitatea Guvernului, eficientizare, fiindcă până la urmă nu este un sport individual, este vorba de Guvern și a arunca țara în haos acum, totuși (...), nu e o oportunitate pentru nimeni, chiar pentru nimeni. Avem responsabilități, avem proiecte în derulare, dar (...) nu este nici vorba de a ne lega cu lanțuri de scaune, de a nu vrea să părăsim anumite funcții, ci dimpotrivă, eu îmi mențin opinia, guvernăm pentru oameni, și nu împotriva lor".

Citiți și: 

Mihai Tudose anunţă remanierea Guvernului. Cinci miniştri ar putea pleca

Premierul Mihai Tudose vorbește despre o eventuală demisie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri