Predoiu, înaintea congresului PNL: It's about Justice, don't be stupid!

Data publicării:
CATALIN PREDOIU Agerpres
Foto: Agerpres

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu afirmă, într-un interviu acordat News.ro întaintea Congresului partidului, că principiul parităţii, decis la fuziunea PDL-PNL, a fost treptat „înfrânt” în ultimii doi ani. El spune că mulţi foşti lideri PDL au ales să îl susţin pe Ludovic Orban la alegerile de sâmbătă. Predoiu mai afirmă că există membri PNL care au „îmbrăţişat tezele” PSD privind atacurile la Justiţie.

CATALIN PREDOIU Agerpres
Foto: Agerpres

Cătălin Predoiu spune că „Buşoi plusează pe zona de modernizare, de liberalism civic şi reprezentare internaţională, Orban pe zona de primari, Cataramă pe măsuri economice de dreaptă radicală”.

Întrebat despre faptul că a spus că PNL ar trebui să ia aminte de la o „pildă”, respectiv încercările de dinamitare a justiţiei, el a răspuns că „există cel puţin un deputat PNL care în mod deschis îmbrăţişează tezele PSD cu privire la Justiţie”.

Eu cred că disoluţia importanţei politice a PSD îşi are originea în poziţia sa faţă de Justiţie. Cândva, Bill Clinton a pronunţat o frază devenită celebră: „It's the economy, stupid!”. Făcea referire, într-o dezbatere prezidenţială, la importanţa esenţială a economiei. Parafrazând, aş spune şi eu: It's about Justice, don't be stupid! Până când MCV nu se îndeplineşte şi România nu intră în Schengen, în România totul se va învârti în jurul Justiţiei”, a precizat Cătălin Predoiu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri